Referenties

Maakt u nu optimaal gebruik van uw huidige klanten? U kunt bij ons een training volgen en wij leren u gebruik te maken van al bestaande klanten.

Social Media & Blogs

Gebruikt u nu al Facebook, Twitter, Linkedin of van blogs?
En komt er iets uit? Wij leren u graag wat u met deze kanalen kunt.

Sea en SEA

Hoe kunt u als bedrijf eruit springen? Waarom zouden bedrijven voor uw bedrijf moeten kiezen en niet voor de concurrent. Wij vertellen het u graag!

Een spoed cursus online marketing en u weet precies hoe uw ''online'' koers ingezet moet worden.

Ziet u door de bomen het bos ook niet meer? Wat kan ik met online marketing en wat gaat mij dat kosten? Wij nemen als uitgangspunt dat u een hoop kunt doen. En mocht het nodig zijn dan helpen wij u daar graag mee.

Hoe en waarom kiezen klanten voor de ene partij en niet voor de andere? Als wij deze vraag voor u kunnen beantwoorden bent u een stuk verder./span>

Krijgt u veel aanvragen binnen via uw website Of heeft u daar nog niks aan gedaan? Met onze training maakt u een vliegende start.

Komt u ook een dagje bij ons in de keuken kijken?
Wij leggen u helder en duidelijk uit hoe u nieuwe klanten kunt werven via internet.

element-10

Hoe verloopt zo een dag?

Uw tijd is uiteraard zelf waardevol. Daarom gaan wij u niet vermoeien met allerlei onnodige informatie. Bij Miyoh.nl heeft u een leuke/informatieve dag onder het genot van goed eten en drinken.

Rond 10:30 beginnen wij aan de training. Allereerst starten wij met het uw uitstraling. Hoe ziet de website/facebook/twitter/linkedin er eigenlijk uit? Zou op een verjaardag met trots uw ”online” bedrijf laten zien?

Gebruikt u al referenties? En hoe zet u deze in? Miyoh.nl legt u uit welke middelen u het beste kunt gebruiken tegen een zo hoog mogelijk rendement.

U hoeft zelf niet uw broodtrommeltje mee te nemen. Wij zorgen voor een spetterende lunch.

Hoe werken deze kanalen en hoe kan ik hier mijn ”leads” uithalen. In een korte sessie laten wij het belang zien √©n hoe u dit kunt toepassen voor uw eigen bedrijf.

Leest u wel eens artikelen op internet over uw branche? Of een interessant stuk in de krant? Bloggen is interessant als u een bepaalde doelgroep wilt aanspreken. Wij leggen u uit hoe te starten!

Miyoh.nl ontzorgt! Nu u weet wat het belang is van deze onderdelen leggen wij u graag uit hoe wij ook u kunnen ontzorgen.

Niet omdat het moet maar omdat het kan! Na de cursus kunt u nog even napraten met de andere cursisten  onder het genot van een hapje en drankje!

Wilt u meer weten over onze trainingen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie