Onze oplossing voor uw administratie- accountantskantoor!

Hoe gaat u nieuwe klanten binnenhalen voor uw kantoor? U kunt brieven, e-mails versturen of lekker gaan netwerken. Wist u dat veel klanten ”gewoon” even naar Google gaan? Als u iets nodig heeft, gaat u dan ook eerst naar het internet toe? Wist u dat 97% van de mensen eerst even Googelen?

Het dienstenpakket

Miyoh.nl ondersteunt u met verschillende diensten om uw vindbaarheid en online reputatie te vergroten. Wilt u nieuwe klanten werven met uw administratiekantoor? Dan hebben wij voor u een mooie oplossing die zonder risico is.

Image icon
Referenties
Uw klanten worden uw ambassadeurs. Een korte review en een uitgebreid interview?
Image icon
Schrijven van teksten
Miyoh.nl schrijft de teksten voor de website. Voor de vindbaarheid en voor het leesgemak van uw klant.
Image icon
Blogs
Wij maken én onderhouden uw blogberichten. Zo blijft uw klant op de hoogte van veranderingen.
Image icon
Social Media
Elke week zorgen wij voor activiteiten op social media.
Image icon
Online Marketing
Wij adverteren voor u op het  internet!
Image icon
Livechat & Telefonie
Bent u druk bezig met een afspraak? Wij zorgen dat uw livechat wordt opgenomen en desgewenst beantwoorden wij de telefoon uit uw naam.

Online Marketing

Social Media

Betalen p/m

NO CURE NO PAY

Waarom zou ik als Administratie- Accountantskantoor gebruik maken van Miyoh.nl?

Als u nieuwe klanten gaat werven? Dan wilt u niet 1000 mensen moeten bellen en hopen dat één bedrijf zegt; kom maar langs. Wij zorgen ervoor dat u vindbaar bent op Google, Bing, Administratiewijzer en andere kanalen. Bedrijven/particulieren die zoeken naar een goede boekhouder of accountant die komen bij u terecht.

Miyoh.nl zorgt voor een passende website die vindbaar wordt gemaakt op allerlei zoektermen. Ook zal Miyoh.nl (eventueel) uw adwords en andere advertenties uit handen nemen. Onze medewerkers nemen uw livechat op of de inkomende telefonie op die ”sales” website.

Het basis bedrag en additionele vergoeding o.b.v. resultaat.

Miyoh.nl maakt gebruik van een basis bedrag voor de 1e 6 maanden. Als uw website op pagina 1 staat met minimaal 50% van de zoektermen dan wordt uw contact omgezet naar €800,- per maand voor een duur van 12 maanden. Lukt het ons niet om uw website vindbaar te maken (minimaal 50%) dan gaan wij 6 maanden kosteloos voor u door. Indien na 12 maanden het nog steeds niet behaald is krijgt u van ons uw inleg retour.  En als uw website met 80% van de zoektermen op pagina 1 staat? Dan ontvangt wij een klein extra bedrag voor het goede resultaat, zo houdt u ons ook scherp!

Basistarief 1e 6 maanden €800 p/maand
Basistarief

  • Basiswebsite
  • Mobiel vriendelijk
  • Livechat
  • Telefoonservice
  • 20 zoektermen
  • 1 kantoor per regio
  • No Cure No Pay

Meer informatie
Tarief nadat 50% vindbaar is €800 p/maand
Vindbaar!

  • Bent u vindbaar op 50% van de zoektermen? Dan factureren wij voor 12 maanden. En tijdens deze 12 maanden blijven wij door optimaliseren.

Meer informatie

Wilt u ook de nieuwste trends in uw mailbox?

Schrijf uw bedrijf nu in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen maximaal 1x per maand interessante trends naar u toe.